Ontdek Pieters

Pieters is het ingenieursbureau in constructieadvies

Aan de slag bij een ingenieursbureau dat tot de top van het vakgebied behoort?

Met meerdere vestigingen en meer dan 170 constructief ontwerpers, constructeurs, modelleurs en projectleiders, behoort Pieters tot een van de grootste bureaus in constructieadvies in Nederland. Al bijna 50 jaar werken we samen met gerenommeerde en vooruitstrevende partijen uit binnen- en buitenland. Voor opdrachtgevers die voor het verwezenlijken van een ambitieuze visie méér van constructeurs verwachten dan een standaardoplossing.

Wij, bij Pieters, leggen graag de lat hoog en gaan voor het allerbeste resultaat. Complexe en uitdagende vraagstukken oplossen en de meest bijzondere constructies mogelijk maken, dat is waar wij voor gaan. Hierbij werken we met innovatieve materialen en passen we vooruitstrevende technologieën toe. Kortom, uitgedaagd worden om het beste in jezelf naar boven te halen.

In een open werksfeer met uitstekende mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling

Wat Pieters uniek maakt is dat we de expertise van een groot bureau hebben, maar qua sfeer en werkwijze meer op een klein bureau lijken. We hechten namelijk veel waarde aan betrokkenheid op de werkvloer, vrijheid van denken en stimuleren zelfstandigheid en ondernemerschap. Kortom, het beste van beide werelden.

Werken bij Pieters betekent (daarom) plezier in je werk hebben en aangemoedigd worden om door te groeien. Je thuis voelen binnen een platte organisatie met korte lijnen en een open sfeer. Van elkaar leren en kennis en expertise uitwisselen onderling, binnen projectgroepen en tussen verschillende disciplines. Een organisatie waarin er ruimte is voor persoonlijke ideeën en ambities.

Bij een ervaren organisatie waar betrokkenheid en ondernemerschap centraal staan

Pieters is een ervaren constructieadviesbureau met een eigentijdse en creatieve benadering van het vak. Medewerkers worden bij ons gestimuleerd om out-of-the-box te denken en kritische vragen te stellen. Om met verantwoordelijkheidsgevoel op het gebied van veiligheid en financiën tot verrassende en nieuwe oplossingen te komen, om de wens van een opdrachtgever mogelijk te maken.

Werken bij Pieters vraagt om betrokkenheid en initiatief durven nemen. Het ontwikkelen van een bouwproject doe je samen en een proactieve houding is essentieel. Daarbij hoort luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, actief met alle partijen meedenken en initiatief nemen om een gezamenlijk doel te bereiken.

Jobalert

Ontvang een mailtje wanneer we een nieuwe vacature hebben.